Skip to content
Yazı Renkleri
Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Duyurular arrow BİLGİLENDİRME
BİLGİLENDİRME Yazdır

SAYIN ÜYELER

Türkiye deki ekonomik krizin başlangıcıyla kooperatifimizin de bazı sıkıntılar içine girdiğini gördük..
Birincisi arsalarımızı değerlendirmek için.. Yani kat karşılığı veya satmak gibi yöntemlerle kapısını çaldığımız bütün kişi ve kurumlar. Hiçte müsait değiliz uygun bir zaman değil diyerek pek ilgi göstermiyorlar.
İkincisi Kooperatifin kendi ekonomik sıkıntıları.
Sizlerin malümü bu kooperatifin bazı mecburi giderleri var. Bankada 6-7 bin lira paramız vardı.
Dedik bu parayı çekip birazını emlak vergisine, birazını da diğer giderlerimze yatıralım...
Parayı çekemedik.
 Nedeni ise Bizim o biriken Emlek vergi borçlarımızı ödüyemediğimiz için Başakşehir Belediyesi  banka hesaplarımıza BLOKE koymuş. Yanı parayı çekemiyoruz.
Hal böyle olunca bütün ödemelerimizi yapamıyoruz. Nedir bu ödmeler derseniz. Her kurumun olduğu gibi bizim de Kira,elektrik.su. telefon stopaj vergi gibi.
Bu nedenle. Daha öncede duyurmuştuk. Mümkünse eğer ödeme yapacaksanız. telefon edin. İsterseniz büromuzda, isterseniz adresinize gelerek elden makbuz karşılığı ödeme yapmanızı rica ediyorz.
Nedeni şu. Bankaya yatırdığınız parayı geri çekemiyoruz.
Bu durmun düzeltilmesi için Başakşehir belediyesine gittim durmmu anlattım. Dedimki biz zaten peyder pey borcumuzu ödemye çalışıyoruz. Şu ana kadar 200 binliranın üzerinde ödeme yapmışız; Daha yeni Kasım 2018 ayında 15 bin TL yatırdık. Neden böyle yapıyorsunuz. Yetkili müdür başkanın talimatıdır, Yapılacak birşey yok . Aynen devam edecek. dedi. Bu duruma bir çözüm bulmamız gerekir. Başkanla görüşmeye çalışıyorum randevu dolu yada yerinde yok.
Bu durumu sizin bilgilerinize sunar hepinize sevgi vesaygılar sunarız.
19/12/2018
YÖNETİM KURULU ADINA
Beyhan Demirkuş
Yönt.Krl.Bşkn.

 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile